2017. december 2., szombat

Megerőszakolta, majd feldarabolta!!!

👼


27 éves K Etelkát az délutáni műszakjából a szokásos úton tartott hazafelé. Feltehetőleg a tettes kifigyelte őt, és elképzelhető az is, h ismerték egymást.
Az erdő mentén, a feldarabolt holttestet néhány kóbor kutya találta meg, na meg a Dezső, aki az ott szaglászó ebeket, jól oldalba bökdöste. Ennek következtében, illetve a folyományaként, hangos kutyavonyításokra lett figyelmes a falú népe.
A feldarabolt test egy nejlon zsákban volt. Mintha a tettesnek (vagy tetteseknek) hirtelen kellett volna elhagyni a helyszínt, azaz nem cipelte (vagy cipelték) tovább a (feldarabolt) áldozatot. (Fej levágva, kar - láb csonkolva.)
A kivonuló helyszínelők (akik rosszul lettek a látványtól, mert nincs az az edzettség, ami mindent elvisel).  A nő fején még zúzódást is találtak. A feji sérülést, kemény, éles tárgytól lehet, aminek következtében a nő elájulhatott, ezután történhetett az erőszak, és a darabolás.
A vizsgálat, és az esetleges tanuk meghallgatása még tart.

Na de mit gondol, vagy esetleg tud a falú??

Ó, Juli néninek már volt tippje.
-A Pista volt az, az olyan!!
Gazsi kontráz.
-Nem a, szerintem a Jani!!
-Jóska!! hun a fiad??!!
-Bent döglik a szobába, e!!
Kis falu, nincs nagy távolság, nem kell mobil, hallják egymást, közelről, és messzebbről is.
-Oszt hun vooot écccaka, e??!!
-Mittomén, nem alszok én vélllle.
-Na akkooo csak ő lehetett!!
-Ő bíz, meg osztán, ő leselkedett is Eta után, e!!
-Részegen gyütt haza, úgy köllött megtartanom , oszt löktem bé a szobába ágyára, h ennné meg a radaj rossebb!! Még most sincs magánál a marhája!!

De a falú népe, vizsgálatok, meg tanúk meghallgatása nélkül is már ""rájött"", h csak a Jóska fia lehetett, mert, h a kocsmából eljött, aztán igen véresen ment vissza, és azt hazudta, h amint az úton által ment, látott egy autó által elütött őzet, azt akarta haza húzni, de aztán hirtelen megállt mellette egy kocsi, nagydarab köpcös ürge ugrott ki belőle, oszt elvette tőle.
-
-Ki hallott már ilyet. Jó lett volna a hurkába, .... majd. Hogy pusztulna meg ott ahol van!!! -zsémbelt a kocsmába Jóska fia. (állítólag)

-Na hun az igazság e, majd a vizsgálat kideríti, maga szarkavaró pletykafészek vén nyanya, h rák egye ki gyomrát, e!!! Oszt te Zsiga, h dögölné meg, takarodjál haza, mert úgy megcsaplak, h fal adja a másikat, h egy követ fújsz a banyával, e!!!

Úgy össze vesztek, és úgy egymásnak ugortak ököllel, tenyérrel, ásóval, kapával, na meg a nagyharanggal, és mindennel, ami kezükbe akadt. Mindeközben, harsányan egymásra kígyót-békát kiabálva, h még a szomszéd faluba is hallották.

- Hogy az a rongyba tekert, vérvörös lónak a f@sza, és a Julcsa összes dögrováson levő pusztulat kutyája ugasson körbe, és marja ki a beled, na meg a villámok csapkodjanak agyon születésnapod alkalmából, meg a ..... !!!!!!!

Még tán, ma is ütnék-vernék, átkoznák, szitokkal "becéznék" egymást agyba-főbe, ha mentő, és a rendőr ki nem száll szirénázva. ( ...................... )


***


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése