Pötyi baba. Szerelem, romantika, beteljesülés.

Romantikus történet (18+).


Pöttyi baba, aki alig egy hónapja van a cégnél, és mint új munkaerő igyekezett megmutatni a tudásának legjavát.
Nézte a monitort, és próbálta megfejteni az aznapi dolgokat, teendőket, és azok mikéntjét, h minél intenzívebben, .... na meg természetesen jól végezhesse el a munkáját.
A férfi csendesen lépett be az irodába. Örömmel nyugtázta magában, h Kata kávézni ment, így pöttyi babácska egyedül van.
A lány mellé áll, férfiúi altestét (farkát) a lány vállához nyomta, .... érezte, h milyen hevesen lüktet benne a vágy. .... kezeivel a melleit "masszírozza". Halkan finoman suttogott a fülébe.
- Kívánlak, kellesz, .... mindent akarok veled. - lehelte a lány fülébe felhevülten.
- De hol? - kérdezi a lány.
- Béreltem garzont. Ma ugye ráérsz? Nagyon vágyom rád. Nézett rá a vágy tüzében égő szemekkel.

A folyosóról lépések hallatszottak, a férfi hátrább lépett, és normál hangnemben kezdett (próbált, akart) magyarázni, mint aki ezért jött, h az aktuális teendőkről beszéljen. Ami nem ment neki olyan egyszerűen, hiszen a férfiassága úgy dudorodott, h alig "fért" a nadrágjába. Még sűrűn kapkodta a levegőt, szinte fújtatott mint valami tüzes bika.
- Igen Beáta, az úgy jó lesz, ahogy megbeszéltük, délután referáljon nekem erről. Ha esetleg lesz némi korrigálni való, akkor azt még átbeszéljük. ... Rendben Beáta??
- Igen Tibor. -mondta a lány kissé elmélázva.
Az járt a fejében, h milyen dögös ez a pasi. Amióta itt dolgozik, többször találkoztak.
Nézték egymást mint valami kívánatos gyümölcsöt, amibe jó lenne "bele harapni". Még titok virágot is küldött neki Tibor, amiben leírta, h mennyire szimpatizál vele.
Remélhetőleg nem csak a szája jár, és valóban tök jó lesz vele az este. - ábrándozott a lány.
Gyertyafényes vacsora, .... előjátéknak egy kis bók - bókocskák, .... enyhe - lágy simogatások, .... csók.
S talán, nem csak ez az egy alkalom lesz, .... Tibornak felesége, és két kamasz fia van. .... Többet nem várhat tőle, nézett szomorkásan a lány maga elé.
De az , h szerelmes lesz, és nem egy alkalmi valami lesz, .... azt ő sem gondolta.

Este hatra volt megbeszélve. A férfi felesége, és a kamaszok egy hétre el voltak utazva, így akár naponta is találkozhatnak. A lány ezen elmélkedett, és reménykedett, a szép és romantikus estében, és a hétben, amit Tiborral tölthet.

Kezeivel végig simította a melleit, a hasát, le a combig. Nem rossz csaj ő, gondolta magában. Beletúrt vörösen lehulló fél hosszú hajába. Kicsit hátra hajtotta a fejét, nézte a nyakát a tükörbe, milyen kecses, milyen lágy. Szinte vágyott az estére, a férfira. Fejében, a képzeletében már ott volt vele.
Mint a parázs amit izzítanak, úgy kezdett lángolni benne a tűz.
Leheletnyi smink, finom illat, szexi ruha .... Fél hatra rendel magának taxit, s ahogy forgolódott, nézte magát az álló tükörben, h minden oké-e, már szinte a türelmetlenség lett rajta úrrá.

Kaviár, hmm, .... még sosem evett ilyet. Vörös bor, édes, félédes, ő az édeset választotta.
A szobában diszkrét félhomály. Tekintetüket nem bírták egymásról levenni. A kezük egymáshoz ért, felálltak, .... szenvedélyes ölelés, .... mint akik soha nem akarják elengedni egymást.
Hevesen csókolóztak, közben egyenként hullott le róluk minden ruha. A férfi keze elindult a nyak simogatásától le, .... le a hát, .... a váll, .... és a fenék felé. Erősen húzta magához. Beletúrt a hajába.
Nyelvével a nyakát, hasát, mellét ingerelte. Majd eljutott a csiklóig. Érzékien kényeztette.
A nő elalélva, tíz körömmel kotort a férfi hajába.
Beáta is vágyott arra, h férfit a szájával kényeztesse. Kezével finoman simogatta a férfi hímvesszőjét, kényeztette a szájával, és orálisan kielégítette a férfit.

Kicsit megpihentek, a férfi bort hozott. Meztelenül feküdtek az ágyon. A férfi a nő arcát simogatta, .... ragyogott az arcuk a boldogság érezettől, .... és némi szerelem is lángolt a szemükben.
Majd újra egymásba fonódtak, testük egymásba forrt.
A férfi erősen megragadta a nő csípőjét, és magához húzta amint belehatolt a testébe. Ütemesen, ütemtelenül élvezték egymásban a gyönyört.Halk - hangos sóhajok, .... szerelmes szavak, ..... heves csókok, és az ölelés nyoma, .... ami még napokig ott maradt a vállán, derekán, csípőjén, combján. Az ölelés, .... amire minden nap vágynak. A suttogás, a kéjes gyönyör. Az egybeolvadó, és a mindent elsöprő tiltott-titkolt szerelem.
HG
***
***

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése