2018. május 5., szombat

Amikor Evantó kiakad 😵

Mért halnak előbb a férfiak, vagy valami ilyesmi volt a téma. Imhol e, Evantó válasza.

A párkapcsolat ártalmas a férfiaknak!!
"A férfiak azért halnak meg hamarabb, mert röviden: feláldozzák magukat a társadalomért és a nőkért. Bővebben: a férfiak sokkal többet dolgoznak, mint a nők, nehezebb, egészségre sokkal károsabb munkákat végeznek, sokkal több stressznek vannak kitéve, a nőkhöz képest sokkal nagyobb elvárásoknak kell megfelelniük a férfiaknak az élet minden területén, de főleg a párkapcsolatokban. Emellett többet isznak, cigiznek, drogoznak, ... A nők folyamatos "shit test"-jeit is el kell viselniük a párkapcsolatban élő férfiaknak. A párkapcsolat folyamatos nyomás alatt tartja a férfiakat. Egy párkapcsolat, házasság veszélyes a férfiakra nézve, a férfiellenes törvények és az ezt kihasználó nők miatt. A nő váláskor, vagyonmegosztáskor (élettársak esetén is) elszedheti a férfi vagyonának minimum a felét, valamint tartásdíjat követelhet. Ez növeli a férfiak hajléktalan és öngyilkossági statisztikáját. (USA-ban pl. válás után a férfinak a nő vagy a saját élete végéig fizetnie kell az asszonytartást. Ha nem fizet, akkor börtönbe zárják!) A Fidesz tovább rontott a helyzeten, mert bevezette az élettárs tartást is. A nő rendelkezik a férfi reprodukciós jogaival is, tehát ha a nőd teherbe esik és nem megy abortuszra, akkor neked férfiként véged. Fizetheted a gyerektartást 20+ évig."

Mi ebből a "tanulság"? 
1. Nem kötelez senki arra, h megházasodj, vagy élettársi kapcsolatban élj. Ne közösködj, h ne legyen min osztozni, s ha szét mennétek, nincs miért asszony, vagy élettársi tartást fizetni. (Sokan a gyerek tartást sem fizetik, nemhogy az asszony,  v. élettárs tartást. Az utóbbi nekem új.) 
2. Manapság van olyan már, h sterilizáció (v. valami ilyesmi). Állítólag élhet vele nő, és férfi is. Így nem lesz úgy gyerek, amit nem akart. :)) 
3. Ez a pasi nagyon megszívhatta, ha így látja.

***

Hülyeség - Irónia - ... Vigadás van

***

Humoros történetecske 😄
😵

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése