A fura fazon - és Relaxing music - fantazy // Relax zene - Ciborg álom //
Taxiii, taxiii - lengeti integetve a kezét a zöld piros kockás kabátú férfi. Cipője barna, nadrágja fekete, szűk cső szárú, olyan negyven korú, aki, és mintha, a múlt időből, századból lépett volna ki, ide térre, az utcára, az életbe, a semmibe.  ..... A taxis igyekszik mellé állni, de az úr legyint, - gyalog megyek, - mondja. A taxis mérgesen kiszáll. - Maga idióta?!
- Én volnék az idióta, maga hülye?! Csak lengettem a kezem, s mondtam, h ...., de azt nem, .... h be is akarok szállni, majd utazni önnel, - néz méltatlankodva a fura fazon. - Tudja mit, menjen maga a picsába, vagy hívjuk az elmegyógyintézetet maga marha! Azzal bevágta magát a kocsijába, s otthagyta, .... magában morogva. - Mennyi idiótát hord magán ez a bolygó. Chhh!

A fura fazon kirakatokat nézeget, és néha számára tök idegen emberek felé bólint, és köszön. - Kisztihand, alá szolgája, ...
- Ó kedves úr, h van ma? - Hölgyem kéz csók, és szép napot. - Ó mily bájos kutyája van!
Az emberek, meglepődve, ..... értetlenül néztek ki a fejükből, arcukból, ....  rá.

Eljátszom a szerepem, h jó vagyok, eljátszom, h kedves vagyok, eljátszom, h  ... Mindent, .... ha akarod. Neked így vagyok jó, ha eljátszom.
Eljátszom, h megértelek, eljátszom, h veled sírok. Eljátszom, h együtt érzek veled. Eljátszom, h az örömödnek én is örülök.
Ha mondasz valamit, eljátszom, h úgy gondolom (én is), ahogy te. Bólogatok ha kell, mosolygok ha kell, h azt hidd, h ...  Mert, ezt szereted, s mert ezt várod el.

S ha valaki megkérdezné tőlem, - mond, ez mért jó neked? Mi? Há aaaaa képmutatás, és a hazudgálás? Azért mert azért. Egy, mert hasznos, kettő, mert hasznos, három, ..... Nem mindegy az neked?

Jajjjj!!!! - csattan fel Péter, - már megint ez a sok marhaság. - Mért? Az emberek nem a képmutatást szeretik? ..... De.  - Hagyjuk a f@szba ezt a sok baromságot!! Elééég!!!

Na, Bélám megyek.
- Hova?
- Közöd?

Koszos rongyot vett magára, beöltözött hajléktalannak. Jól értett a smink maszkoláshoz. .... A fények nem cikáznak, .... fáradtan hullnak az éjbe. - mormogta magában Béla, ahogy lépkedett, a tele van, mindenféle emberrel az út - utca felé. A sokadalom egymás sarkát taposta. Duma, duma, duma, ....mondják, az értelmetlen mantrájukat, mint valami gép.
( - Ez assszt monta, az assszt monta, - A Pista meg a Julcsa, naháááát!! - Képzeld ...., jah, meg az van a ott, ..... mennnyük oda ja, .... - Üvöltagyerekfogdmármegakezéééét, .......... hovamééész!?)

Könyörgött, kérlelt, koldult. Össze is jött neki négy óra alatt, úgy ötszáz forint, tízes és húszasokban. Hazafelé menet, odalökte valami valódi csövesnek.
- Na bumm, ez van, .... na most mit nézel? - Benéztél, h kinézhess? Oóó, bahhh, nem is értem, h te nem érted. ........ Érted?

- Na Péter, jó színész vagyok? :DD  Tudod Péterem, azaz Bélám, mert mindkettő én vagyok, az ember legjobb társasága, az saját maga. Kijövök egymással, .... magammal. Persze néha önvitát folytatok, de hááááát, ez így van rendjén. Ugye, h ugye?

- Na Bélám Péterem, megyek megnézem a részvényeimet, h hogyan is állnak, vagy ülnek. Csak egy dolgot kérek, de nagyon nyomatékosan (!!!),  h ne ugass bele Zoltán!!! - csapta be morcosan maga után az ajtót Károly.
***

Birtoklás (Thriller)👈

👇
"békés, meghitt ünnepvárás"
***Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése