2008/11/25

Padla L Mária (HenGau) - Lili (Romantikus mese felnőtteknek) 18+

Lili   (Romantikus mese felnőtteknek) 18+

Lili kedvesen csevegősen adogatta be a hölgynek felpróbálni a ruhákat. 
-Ó ez bő, szűk, lehetne hosszabb ... , a mintája ..., nem is tudom, inkább a másikat. Ez sem jó, inkább nézzük azt ott. Meg tudják oldani, h picit felvarrjanak az aljából??? "Ezer" kérdés, "ezer" gondolat. A vevő elégedetten távozott. Lili épp a kínált, kipakolt, szétpakolt ruhákat akarta visszatenni a helyükre, mikor az ajtó felé pillantva sóbálvánnyá változott. Kezében a ruha, tenné a helyére, tekintete "ijedt", és abban a mozdulatban vált mozdulatlanná. Egy Adonisz, talán a világ legszebb, legdögösebb férfija lépett be az üzletbe. 
A kolléganő meglepetten nézett, és sietve érdeklődött, h segíthet-e valamiben. 
- Mit szeretne, nadrágot, pólót??? - Nem, semmi, majd visszajövök később, vagy máskor. 
A fiú sem értette, h ez most mi. Olyan ijesztő lenne??? 
Vagy mi, ki érti ezt???
Kilépve, majdnem felborított néhány járókelőt. Pedig ő, nem is volt zavarba. 

Lili   (Romantikus mese felnőtteknek) 18+

Másnap, úgy öt felé, kissé bizonytalanul nyitott be az Adonisz. 
- Meghívhatlak valamire, kávé, valami??? Amit szeretnél.  Lili nézett ki a fejéből, és nem bírt megszólalni. Hang nem jött ki a torkán. Így még sosem érezte magát. Mi lett velem, meghülyültem, gondolta magában. Bejött a csoda, az álompasi, az Adonisz, hívja, ... és ő meg totál le van blokkolva. 
A fiú néz rá. Ő sem ért semmit. Jön, vagy elküldi a francba, ... vagy szólalna már meg. Ez nem állapot.
Lilinek meg kellett köszörülni a torkát, h hátha meg bír szólalni. Majd hangjában remegősen mondta, h oké. Ennyi jött ki a száján, ennyire volt képes. 
- Zárás után akkor megvárhatlak???  Lili picit bólintott, és kipréselte magából az oké, szót. 
A fiú csípős szalámis pizzát rendelt magának. -"Kopog" a szemem az éhségtől - mondta.  A lány kis adag gyümölcs salátát kért. 
- Valami italt??? Mondjad, ma kaptam fizut, most havaj van. Tudod a szüleimnél lakom, valamennyit leadok nekik, a többi az enyém marad, és néha - néha csinálok egy kis fusi melót. Persze ahogy jön, úgy el is megy hirtelen a zsééé. Lili nem igazán tudott erre mit mondani. A saláta nem ízlett neki, de betuszkolta magába, nehogy sértődés legyen, h nem kéri. 
-Szombaton megyünk a srácokkal bulizni. Eljössz??? 
-  ......, nem. 
- Oké. Az oka??? 
- Nem szeretem. 
- Mit nem szeretsz benne??? Nem vagy bulizós???  Mit szoktál csinálni??? Ja!!! Pasid van??? 
-Nem, ...  nincs, ... nincs pasim. 
-Nem voltál meggyőző. Nehogy valaki itt belelépjen a számba miattad. 
De bunkó ez a srác, és ahogy néz, felfal a szemével. Lili megakarta fogni a poharát, h igyon, a fiú megérintette a kezét. Ő "rémülten" ránézett, hirtelen mozdulattal visszarántotta a kezét, aminek okából, és kifolyólag a pohár placccsss, és tört több darabra a földön. 
- Kifizetem. - mondta a lány.   A salátámat is. 
- Ahogy gondolod Lilike. 
A fiúnak voltak pillanatai amikor megbánta, h elhívta. Sőt. 
Mindjárt hülyét kapok tőle - gondolta. Ilyen nincs. Nem lehet vele normálisan beszélni. Megijed mintha szörnyet látna. De akkor mi francnak jött el??? 
- Ha jó film van a moziba, akkor ... 
- Neked mi a jó film??? 
- Nem tudom, válasz te. 
- Oké, keresek valami unalmasat, vagy horrort, ha neked mindegy.  
- Romantikus is jó lesz - mondta Lili. 
-Fujj, - nevetett fel a fiú. 
Szombatra természetfilmben "állapodtak" meg, ami inkább a fiú, úgymond  köztes választása volt. Nagy érdeklődéssel akarták nézni. Valahogy nem ment, valahogy nem volt ráhangolódva. Lili néhányszor elbóbiskolt, ilyenkor a feje picit fiú vállához ért. 

A fiú megsimogatta a haját, az arcát. Lágyan a karjaiba vonta. Hosszan megcsókolta. 
A lányban olyan bizsergető, csoda érzések voltak, h szavakban sem tudta volna megfogalmazni. 

A fiú hazakísérte. Ott álltak a kapuban, és akár reggelig is el tudtak volna maradni, ott egymással, egymást el nem engedve. Szerelem???  Ez olyan csodálatosan szép érzés.    

Lili   (Romantikus mese felnőtteknek) 18+


A fiú úgy éjfél felé nehezen, de indulni készült. 
- Holnap van egy kis fusim is. 
Délután valamikor??? 
Lilinek most sem jött még meg igazán a hangja, de már valamennyire tudott válaszolni. 
- Oké, Zsolt, úgy  hat (??) körül, ha neked is megfelel. 
- Itt leszek a kapuba hat órára. 
*
A lány húsz, a fiú 25 volt mikor megismerkedtek. Már öt éve, h járnak. A fiú műszaki áruházban dolgozott. Meg tud javítani ezt azt. A munka mellet programozást tanult. Később sikerült is egy jó cégnél elhelyezkedni. 
A közös otthonra készültek. Lili nem akart a fiúhoz költözni, de a fiú sem a lányhoz. Nem mintha bajuk lett volna az ősökkel, hanem inkább valami, ahol csak ők ketten.  
"Végre" felszabadul Lili pici szobája, és az apja nem a konyhába fog sörözni, kártyázni a haverokkal néha - néha, és ott feltartani a feleségét aki tenné a dolgát, pont és akkor. 

Lili izgatottan turkált az esküvői ruhák közt, Niki a barátnő nem győzött nevetni rajta. 
- Hogy lehetsz ennyire besózva??? 
- Nem vagyok besózva, életem legszebb napjára készülök. 
Végre sikerült kiválasztani a ruhát, persze kölcsönözve.  Niki volt az agytröszt. Fotóst keresett, és mindent ami az esküvőhöz kell.  
Az apai nagymama mivel már egyedül élt, felajánlotta imádott unkájának a kis falusi házát, h költözzenek oda, vagy adják el. Keressenek neki egy jó öregotthont, ha lehet külön szobát, és látogassák. Lefixálták, papírost is írtak róla. 
Árulták, még öt év mire elkelt. Ez lett a "kezdő" tőke, amire hitelt vettek fel. Telket venni, építkezni nem akartak, így maradt az, h vesznek valami kétszobás lakást valahol. 
*
Tíz éve együtt, öt éve házasok. ❤    

Eleinte nem volt előjáték, a fiú farkasétvággyal követelte őt, kéjes vággyal hatolt a testébe. A lány csípőjének körkörös mozgatásával tette még élvezetesebbé kettejük számára a gyönyört. Testükben lüktetett a vágy. A fiú szerette ha a lány van alul, totálisan birtokolni akarta. Két erős karjával szorosan ölelte, a csókolta, ami végig kísérte az aktust. Ő volt az "irányító" 
-Mozgasd még, ... jobban, ne hagyd abba-lihegte a fiú.
-Ne menj még el, még maradj bennem, még -még akarom, jó, nagyon jó-mondta a lány izzó vágytól, kéjtől elfúló hangon.
Azért nem szerette az Adonisz, h a lány legyen felül, mert akkor olyan távolinak érezte a testét, habár az sem volt rossz. Nézte a melleit, átfogta markolta a csípőjét, beletúrt a hajába, magához húzta, és kérlelte, h esetleg nem-akarná a szájával is kényeztetni ott, mert az nagyon jó. Lili néha - néha ráállt, zavarta, még olyan szégyen érzett volt benne. A fiú kérte, de ha a lány nem akarta, akkor elfogadta, h nem. 
Szerelemből tették, a mennyekben voltak, és s nem is akartak eljönni belőle. Már a reggeli puszinál is az estére vágytak. Szerelem -vágy, szeretet -az összetartozunk, és a minden te vagy nekem.
*
Niki az egyetemen ismerkedett meg a leendő férjével. Másik városba költöztek. Régóta csak telefonon beszéltek Niki, és Lili. 
Niki sosem akart gyereket, a munkájának élt. A férje is dettó így gondolta. Utaztak, dolgoztak, partira jártak, és építették a karrierüket. Közös nyaralásra is gondoltak, ami vagy mert Liliék nem tudtak úgy szabadságot kivenni, vagy keret sem volt rá (ház vásárlás, törlesztő részletek, és a mi még kell, elvitte a pénzt.)  A fiú régen , használtan vett kocsiját is fenn kellett tartani, idővel talán valami új, hátha. Az is közre játszott, h az Adonisz nem csípte Niki férjét. 
A két lány, aki már felnőtt nő, a gyerekkorban született baráti kapcsolatukat senki nem tudta szét tépni. Igaz ki akarta volna, és minek???  
Lili szeretett volna babát, a fiú-a férje, az Adonisz benne volt, h oké, legyen. 
Ahogy nőtt a pocak, és megmozdult benne a baba, akkor döbben rá a srác, h akkor már nem lesznek kettesben, nem fog tőle tudni aludni, kisajátítja az asszonyát, a szerelmét. Fogja tudni szeretni ezt a bőgő masinát??? 
*
A harmincöt éves szuper pasi itt ingott meg először. Semmi nem lesz olyan mint régen. Lili mindig rosszul van, hányinger, és a szex sem olyan. Egy kis vita, veszekedés, ajtó csapkodás, kicsit haza a szülőkhöz, majd kórház, szülés, és újra együtt. 
Még jó, h anya néha átjön, kicsit napközben tud aludni, és segít neki vásárolni, merthogy a babával nem olyan egyszerű. A kislányuk csak a kezdeti időben volt nyűgös, sokszor kellett felkelni hozzá. Néha olyan fáradt volt, és a kialvatlanságtól karikás szemekkel nézte magát a tükörbe bágyadtan - "szomorkásan". Ettől függetlenül mindig tudtak időt szakítani egymásra. Nehéz volt egymás vágytól lüktető testét nem kívánni. A csókot, az ölelést. Nem tudott olyan fáradt lenni, h ezt ne engedje. Szoríts, ölelj, kívánj, akard. Nekem is kell amit te akarsz.  
A lányuk fél éves lehetett mikor már végig aludta az éjszakát. Az apa (az Adonisz - Lili nevezte el így, ami rajta is maradt végleg) mesélt a lányának, ringatta, még énekelt is néha. 
-"Tente kislány tente, itt van már az este, alszik már a cica is, alszik a kislányom is???  

Addig Lili elvégzett ezt - azt ami még kimaradt. Majd ugyan úgy forrtak össze, mint a kezdeti időben. Nem kellett szégyellni a testét. Nem evett hizlaló ételeket,  szülési csíkjai sem lettek. Szülés után hideg vizes haskötőt használt, és lépcsőzött. A praktikát még a nagymamától hallotta. 
*
Végre a fiú, a férj, az apa is "megnyugodhatott", visszakapta azt a lányt akit valamikor meghívott a valamire, elvitte moziba, aki az asszonya lett, és akit anyává tett, és akit minden nap úgy kívánt mint régen. ❤
Lili   (Romantikus mese felnőtteknek) 18+

És boldogan éltek amíg meg nem haltak. Itt a vége, fuss el véle. :)
***

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése