Introvertált az új munkahelyen. (Egyszerűen)Első felvonás. Csacsogás, csicsergés, egymás csípése (b@szogatása). Szünetekben (kávé, cigi, mindegy), Bárki kibeszélése, aki épp máshol van. Dráma, kisebb vita. Sírás – rívás, gyűlölködés. Az idegek pattanásig feszülnek, elég egy pici szikra, és jön a bumm. Balhé, ugatás. (Ahol lehet persze.) Később lecsendesedés, szipogás, egymás utálása. 

Második felvonás. Kezdődik minden előröl. 

Harmadik felvonás. Az intro, nézek ki a fejéből. Nem érti, sőt rossznak tartja a légkőrt. Ez maga a pokol? 
Aki, eddig a "szemlélője" volt (kb. egy hó után), "beszólt", - h ez mi? - Mért kell állandóan marniuk egymást? Meglepődés - csend. .... Felocsúdás. Ő lett az ellenség. Pláne, h új. Hogy jön ő ahhoz, h bármit is szóljon? - mondják. (A régiek, ők vannak a hierarchia csúcsán, .....) Később ez annyiban változik, h olyan nem is tudjuk, .... ez olyan kívülálló fax, .... na "hagyjuk", .... minek van itt, .... menne a rákba innen el. 
Nem nyallerkedik, nem fúr, nem súg be senkit, csak úgy van?! NEM ÉRTIK?! Ufó lenne? Vagy depressziós? 

Intro, meg őket nem érti. Mitől jó nekik, napi szinten egymás idegeit tépni. Mitől jobb nekik, veszett állatként létezni. Mért nem bírják a békét? Mért nem törekszenek egymás megértésére. 
A békesség, és a nyugi iránti utálatukat nem lehet érteni. 

Rííínak állandóan, h milyen mocsok a világ, mindenki egy ganaj szemét. Csak azt nem akarják észre venni, h ennek ők a generálói (akarói, létrehozói!)

Az Introvertáltakat meg nem kéne összekeverni  Antiszociálisokkal,  Asperger -kel, vagy a Pszichopata  -val, ......  példul. :))
😉

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése