2018. április 8., vasárnap

Gengszter cica, és a Jehova tanúk :D

😂💖😅

Fanni Varhegyi

Pont végeztem az ebéd elkészítésével mikor is egy halk kopogásra lettem figyelmes a bejárat irányából. Gengszter is kiszaladt a folyosóra, ő mindig jelzi ha jött valaki, akkor már biztos voltam abban, hogy nem hallucináltam. A bejárati ajtót kinyitva két idősebb férfi állt velem szemben. A bemutatkozást követően kiderült, hogy Jehova tanúk. Sok szóbeszédet hallottam, hogy néha szoktak házhoz is kijönni, de még nem volt hozzájuk szerencsém. Olyan lelkesen kezdtek bele a mondanivalójukba, plusz én is ráértem így becsuktam az ajtót és kint elkezdtünk beszélgetni. Kis idő után már Gengszter is nekiállt hisztizni, hol vagyok már ilyen sokáig és toljam vissza a fenekemet a lakásba, így elnézést kérve tőlük illedelmesen elköszöntünk egymástól és bementem a figyelem hiányos nagyfiúhoz. 1 hét múlva újra megjelentek. Nagyon siettem, így udvariasan elköszöntünk egymástól. Aztán rá 1 hét múlva megint ők kopogtattak. Akkor már kezdtem kicsit kifogyni a türelemből.😔 Eldöntöttem,határozott leszek és megpróbálom nekik a legkedvesebben elmagyarázni, hogy a továbbiakban engemet ez nem érdekel.

Miközben beszélgettünk, résnyire nyitva volt a bejárati ajtó és belül Gengszter sündörgött a lábaim körül. Akkor villant be, hogy valamit már nagyon régóta meg akartam kérdezni tőlük, és végre eljött rá a remek alkalom. Hamar felkaptam a lábamhoz dörgölőző Gengsztert és kivittem magunkhoz a folyosóra.
- Már nagyon régóta meg akartam kérdezni egy vallási felekezettől, maguk esetleg nem foglalkoznak ördögűzéssel?? Szoktunk barátnőimmel viccelődni, hogy Gengszter talán előző életében a sátán cicája volt, amilyen rosszcsont.🤣😈 Magam elé emeltem Gengsztert a nyomatékosítás kedvéért, hogy tudják, róla van szó.

Gengszter elég nagy kandúr, és a tetejébe kis mogorva. Bizalmatlan az idegenekkel, a férfiakat meg egyenesen utálja…..Ha így folytatja tovább hajadonként fogok megöregedni, mert Gengszter minden számításba jöhető kérőt elijeszt.😑 Mikor a két idegen elé tartottam na hát Gengszter kimutatta a foga fehérjét és jó férfiasan rájuk fújt és morgott. A két férfi teljesen meglepve szó szerint egy lépést hátrált, hogy növeljék a távolságot köztük és a fenevad között.😱🐯
- Hölgyem, Ön ezt most komolyan kérdezte?😐
- Én ilyesmivel sosem viccelődnék, hisz nem látják milyen kis fenevad….??🤨😼😅 Biztosan megszállta valami démon!!

A két férfi óvatosan összenézett és a legtapintatosabban gyors búcsút vettek tőlem és megszaporázták lépteiket a lépcsőházban.😶 Gengszterrel tanácstalanul néztünk egymásra, hova rohannak ilyen sebtiben.🤔😄 Úgy látom Gengsztert fogom kitolni a lakásból az idetévedők elé, ő még nálam is határozottabban, őszintébben tud reagálni. Hisz ami a szívén, az a száján.🤣😅 Azóta sem találkoztam velük. Biztosan elkönyvelték, hogy itt egy dilis nő lakik a fenevad tigrisével😂🐯Pedig még az ugató macskámat nem is látták.😁🐶🐈 Kár, mert mint minden szülő én is szívesen dicsekszem másoknak a gyermekeimmel. 😌😻

Így esett meg, hogy Gengszter egy életre elüldözte a környékünkről a Jehova tanúkat.🤣😂
Azt hiszem most már tényleg ki kéne tenni egy feliratot a bejárati ajtóra!!🤔😏😉
"Vigyázz a macskák ugatnak és harapnak, de a kétlábú sem százas!!" 

***


😁😼😹

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése