2018. március 7., szerda

Amikor még hittem a mesékben - Veszett fejsze életlen nyeleValamikor réges - régen úgy 2005 vége felé, mikor két "nagy" párt beindította a választási kampányát, és én mint lüke, nagyon aktívra akartam venni a dolgokat, a magam számára is. Hittem abban, amit akkor hallottam, a helyi vezérektől.

Kimentünk szórólapokat osztogatni olyan helyekre, ahol napközben sok nép fordul meg. Például piacnapon. (Ember jönnek, .... mennek, .... nézelődnek, .... vásárolnak, egymással fecserésznek).

Menni, .... lenni ott, és arra, amerre még mondták. Osztani a lapokat, s ha kérdeznek akkor ..... Válaszoltunk, beszélgettünk, mosolyogtunk. Derű, happy, hiszen lesz itt még kánaán.
Én ezt mind őszintén tettem, s hittem, h igen, ez így van, úgy lesz, ahogy mondják.

Majd volt egy olyan nap (szombat), ahol az egyik párt hívei, katonái, szimpatizánsai, majd ("leendő") szavazóit felvitték Pestre busszal. Ott meghallgathattuk mit mond az a vezető (akik jaj de jó lesz ha ő lesz a köv. ország irányítója, és reméljük ez a párt fog nyerni). Vasárnap a másik pártnak volt ilyenje.

Választások után, már köszönni sem volt kedvük aZ valakiknek. (Úgy "szokták" mondani, h ők vannak a húsos fazék körül.) Kijönnek egymással, összetartja őket az érdek, az érdekeltségek.
Ha elveszítenéd a munkád, a telefont sem vennék fel, h hangyányit segítsenek. Szövegben esetleg.
- Hívtuk, kérdeztük, stb. Ami épp eszükbe jut. Csak addig kellesz nekik amíg, .... (talán).
"Meg lehet sértődni" ezért, ott, és akkor rájuk, aminek nincs sok értelme, mert lúzer mindig volt, .... van, .... és lesz, aki megy ahova küldik, s a csillagot is lehozza az égről, ha azt mondják neki. 😈

Plakátot nem ragasztottam, nem is akartam. Az egyik párt, meg a másik párt aktivistái úgy összebalhéztak, h majdnem össze is verekedtek. :DD

NEM szomorú ez a történet, hanem az, h akkor végérvényesen rá kellet jönnöm, h mindez, mese habbal. A kampány szöveg, .... minden.
Minden választás előtt ezek mennek.
Ki mögé állni, ki vezessen, kit kellene szeretni, ki mondja meg mindig a mindent, s hinni, várni, h jobb is lehet.
NEM LESZ jobb.

Na mindegy, mindenkinek rá kell jönni valamire. Arra, h csicska, na meg, h hiába ugrálja körbe a valakit lelkesen, stb, ettől nem lesz jobb semmi. A "lázongással", a tüncizéssel sem. E mögött is azok vannak, akik együtt kávézgatnak, és kötögetik a háttér alkujukat. :))

Elvárást kéne (illetve kellett volna) támasztani feléjük, nem szolgamód körbe lebzselni őket. 
Elvárás?  Talán?  Vagy a franc tudja?   Majd ídőben megmondják.   Bizony.
***
***
👉??? -Katt
👆
""... buták nem gondolkoznak, ezáltal könnyű őket egymás ellen fordítani, és máris pontosan azt csinálják, amit a vezető diktál nekik. Ha azt mondja neked valaki, hogy más emberek ártalmasak a neked, miközben neked ...""

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése