2018. január 4., csütörtök

Kapcsolatfüggés


Nyomokban, szarkazmust tartalmaz


- Nem bírom a társas magányt!!! Hiába van velem, ha még sincs velem. 
A létezésem, a személyem totál lényegtelen neki. Főzök, mosok, takarítok rá, ha nem értünk valamiben egyet, akkor rögtön igazat adok neki, nehogy elhagyjon, mondván nem lehet velem kijönni. Utóbb átgondolva rájövök, h tényleg neki van igaza, sőt, ... csak nem jól figyeltem, és rosszul értelmeztem amit mond. Zsigerileg alkalmazkodni kell, mert egy kapcsolat erről szól. Alkalmazkodás, kompromisszum. - mondja xy, vagy tök mindegy ki. :)))

Száz körömmel kapaszkodni a semmibe. Mert a szomszéd, na meg az x, és az y is azt mondta, meg mindenki azt mondja, h ha nincs senkid, az biztos azért van mert a kutyának sem kellesz, és tuti, h veled van a baj. Agyalsz rajta. Várod a mások elvárásait, mert ezt biztos így kell.

Ha van kapcsolatod, és ő nem szereti ha öt percet késel, akkor görcsösen igyekezz. A hajad, ó egek. Ha nem szereti a színét vagy a hosszúságát, rögtön változtass. Azonnal élénken érdeklődj, h min változtass. A ruházkodásban, és minden egyébbel kapcsolatban is.
Ha mégis elhagy, akkor azon gondolkodj, h mit ronthattál el, és szentül fogadd meg, h máskor jobban igyekszel megfelelni, h ne legyél magányos, mert az a nagyon nagyon nagyon nagy baj. Meg jajjjj. :DDD  Össze fog dőlni a világ. (Bizony.)

Mert aki egyedül van (nincs partnere) az zihher, h magányos, sőt céltalan az élete!!!!

Hagyjálpicsába,nefoglakozzvelem. 😈🤭👿🙄😶😮🤡😈🤭

(Ha introvertált vagy, és ismered önmagad, akkor eszedbe sem jut az, h jajjj egy órája nem beszéltél senkivel, .... ó jajj, akkor te most magányos lennél???  Ha mégis igen, akkor rögtön keresd magoldást. Be kell pasizni csajozni, vagy amit gondolsz. Nem!!! amit gondolsz, hanem amit elvárnak.)

Ha leszel 60-70-80- stb éves, és lehet totál magányosan élsz, (nem egyedül, hanem magányosan, nem mindegy) milyen érdekes, h akkor már senki nem foglalkozik azzal, h nincs kapcsolatod, mikor csinálsz - szülsz gyereket, stb. :DD  Felháborító!!!!
( Öregen - dögölne már meg, minek van. )

Ja, meg az élet értelme. Ha nem vagy épp kapcsolatban, éééss!!! nincs egy szakajtónyi gyereked, akkor tuti nincs (nem volt, sosem lesz) értelme az életednek, hiszen az a sava és borsa mindennek. :DDD
Ergo megfelelni, várni az elismerő szavakat, h oké, te most rendben való voltál. Megtetted azt amit várnak tőled.

Én már meg is dicsértelek. Ügyes vagy csak így tovább.
Ha NEKEM jó, akkor tuti neked is jó. 😉

A durva, amikor a kapcsolat (v. minek nevezzem) veressel társul. Vedd tudomásul,  .... mert megérdemelted. Plusz a lelki terror, az maga a gyönyör a mazochistáknak.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése